Aanbiedingen & Nieuws
.
Delicatessen - Kalkmankaas.nl
15768
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15768,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Delicatessen

Kwaliteit & Ambacht

Staan centraal bij de selectie van ons assortiment.
We kozen voor kleine producenten, die werken met respect voor de natuur en voor merken die je nog niet overal tegenkomt.

Hoogwaardige delicatessen

In onze winkel vindt u alles om een gezellige avond voor te bereiden, lekkere hapjes zoals heerlijke salades, bijzondere kazen tot fijne artisanaal bereid noten & koekjes.

Kalkman bereidt met zorg en aandacht heerlijke kaasplateau’s en bijzondere fondue’s met de juiste wijnen of aperitieven. En niet te vergeten, onze overheerlijke Biologische wijnen.

Wij stellen ook geschenken en manden samen naar uw keuze of !

Cacciatore Bresia worst

Deze bijzondere Italiaanse droge worst is vernoemd naar de jagers (cacciatori) die hem vroeger meenamen als mondvoorraad tijdens de jacht. Het is een wat grovere droge worst die pittig gekruid met onder andere knoflook of truffel, in de lucht wordt gedroogd waardoor de witte schimmel ontstaat die uiteindelijk mede-bepalend is voor de smaak. De cacciatore wordt per stuk verkocht.

Gecarameliseerde pecannoten

Bij Blauwe kaas… bijzonder!
Ook in combinatie met kaas is een Gecarameliseerde pecannootje heerlijk, vooral de combinatie: Pressille de Rambouillet ( Franse Blauwe Geitenkaas gerijpt in een as-laagje) met pecannoten is een ware Delicatesse!!!

Nootjes snacken is best gezond. Noten bevatten namelijk allemaal goede mineralen en vitaminen die een positief effect hebben op je lichaam. Pecannoten eten is erg goed om de werkzame stoffen voor je brein tot je te nemen.

Bocconcini All’Amarene

Heerlijke zachte Italiaanse dessert koekjes gevuld met amandel spijs en amarene kersen. Deze ambachtelijke koekjes zijn een ware delicatesse na een mooie kaasplank als afsluiter bij een mooie kop koffie of cappuccino.